Coutinho a 7-es mezben folytatja

Griezmann "lefoglalt" számát örökli meg | Legutóbb Arda Turan viselte

A katalán egyesület a csütörtöki nap folyamán közölte, hogy a télen igazolt Philippe Coutinho máris mezszámot vált, és az eddigi 14-es helyett mostantól a 7-es mezben fog pályára lépni. 

Amint az ismeretes, legutóbb ez a mezszám a török Arda Turané volt, aki a télen igazolt haza Törökországba, és noha csak kölcsönszerződésről van szó, mindent elmond a felek szándékáról, hogy az egyesület fél év után már oda is adta a török mezszámát a brazilnak.

Annak azonban, hogy fél év után kelt el ismét a 7-es mezszám, vélhetően köze van Antoine Griezmannhoz is, aki hosszas gondolkodás után végül mégis az Atléticóban való maradás mellett döntött, holott korábban már egyezségre jutott a Barçával. A katalán vezetők a télen még vélhetően neki tartották fent a 7-es számot, ám miután a gall a fővárosban maradt, így új helyzet állt elő, melyben Coutinho örökli végül a dresszt.

A Barcelonában a hetesnek egyébként komoly hagyománya van, hiszen korábban olyan klasszis labdarúgók viselték, mint Luis Figo, David Villa vagy éppen a saját nevelésű Pedro Rodríguez.

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!