Dembélé: újabb késés

Két órát késett az edzésről | Egyedül edzett a nap folyamán

Szombaton a katalán derbin még gólt szerzett Ousmane Dembélé, vasárnap reggel viszont már két órát késett a csapat edzéséről, így a francia támadó egyedül tréningezett a mai nap folyamán.

Dembélé nem most késett el először edzésről. Néhány hete öt óráig nem érte el a klub a játékost, akit aztán így Valverde kihagyott a Betis elleni meccskeretből is. A katalán ‘RAC1’ értesülései szerint Dembélé ma még az előtt elnézést kért a személyzettől, hogy megmondták volna neki, hogy egyedül eddzen, és regenerálódjon.

Valverdének így újra szembe kell néznie ezzel a problémával, amit nem lesz könnyű kezelnie, hiszen a francia támadó egyre jobb formának örvend, az Espanyol elleni győzelemből is jól kivette a részét. Kedden a Tottenham lesz az ellenfél a BL-ben, és kiderül, hogy az edző ugyanúgy reagál-e a késésre, mint a Betis elleni mérkőzés előtt.

***

2=3! Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd a Barçás karácsonyi ajándékokat. Válassz ki három terméket pólóink, pulóvereink vagy táskáink közül bármilyen összetételben, és a három közül csak kettőért kell fizetned!