Messi: „Ez a felelősségteljesség pillanata, otthon kell maradni”

Lionel Messi egy hosszabb posztban szólt a nagy nyilvánossághoz, az egész világhoz, mert a koronavírus is mindenkit érint. 

A Barcelona csapatkapitánya sok erőt, kitartást kívánt azoknak, akik a leginkább megszenvedik a vírus hatásait, beleértve azokat, akik nap mint nap küzdenek emberi életekért a korházakban. És arra szólított fel mindenkit, hogy maradjon otthon, mert ezzel segíthet mindenki a legtöbbet.

Ez a meccs sajnos nem rajta múlik, hogy sikerül-e időben megfordítani..

“Ezek nagyon nehéz napok mindenki számára. Aggódva figyeljük, ami történik, és szeretnénk segíteni, azok helyébe képzelve magunkat, akik ezt a leginkább megszenvedik, a legrosszabbul vannak, vagy azért mert közvetlenül ők, családtagjaik vagy barátaik az érintettek a vírus által.”

„Szeretnék nagyon sok erőt kívánni nekik, és azoknak is, akik az első vonalban harcolnak a vírus ellen, hogy legyőzzék a korházakban, egészségügyi központokban. Mindig az egészség kell legyen az első. Ez most egy kivételes pillanat, ezért most tartanunk kell magunkat az egészségügyi szervek vagy hivatalos szervek által előírtakhoz. Csak így tudjuk hatékonyan felvenni a harcot.”

“Ez most a felelősségteljesség pillanata, amikor otthon kell maradni, ezen kívül pedig tökéletes alkalom, hogy élvezzük ezt az időt a szeretteinkkel, ami nem mindig adatik meg. Ölelés mindenkinek, és remélem, minél előbb a visszájára fordítjuk ezt a helyzetet.”

Messi a legnagyobb? Legyen az a te szobádban is. Óriás Messi falmatrica csak az EuroBarça Shopban!