Mire fogadjuk a Celta – Barcelona meccsen?

Az 1xBet, a Barcelona hivatalos fogadási partnere kínálja a legjobb oddsokat a meccsre.

Mindkét csapat szerez gólt: 1.87

Ez a fogadás némileg kockázatos. Elsősorban azért, mert a Barcelona védelme ugyan nem betonkemény, de a Liga újra rajtolása óta egyetlen gólt sem kapott. Másrészről a Celta zsinórban három meccse nem lőtt gólt az új rajtot követően, ám aztán adtak egy hatost az Alavésnek a legutóbbi játéknapon. Természetesen a Barcelona esélyese a meccsnek, de messze nem megingathatatlan, és ezért lehet gólszerzési esélye a Celtának – nem is egy. Azt sem illik feledni, hogy a Celta a hazai közönsége előtt nagyon jól szerepelt az elmúlt időszakban a Barcelona ellen: a legutóbbi 4 év bajnokijai közül 3 győzelem, 1 döntetlen a mérlegük, és a gólarány 12-6 a javukra.

Több mint 3.5 gól születik: 3.00

Ez a fogadás logikus folytatása az előzőnek. Ahogy látható, az elmúlt négy évben az egy meccsre eső átlagos gólszám meghaladta a 4 találatot, ha a LaLigában találkoztak a csapatok. Emellett segítheti a Celta góllövési képességeit, hogy nemrégiben vissza tudták igazolni Nolitót is, arról nem beszélve, hogy a Celta soha nem játszik defenzíven a Barcelona ellen. Így pedig mindkét csapat várhatóan gólra törő játékot fog bemutatni.

A Barcelona győz és több mint 3.5 gól születik: 4.20

Végül még egy fogadás, a még bátrabbaknak az előző gondolatmenetet követve. A Barcelona jelenleg csak második a bajnoki tabellán, tehát győzelmi kényszerben van. Ez után a meccs után ráadásul az Atlético Madrid ellen játszik, és nagyon jó lenne, ha sikerülne önbizalommal és jó szájízzel nekimenni a rangadónak. A Celta ráadásul idén már kikapott a Camp Nouban 4-1-re, pedig az a Barcelona akkor gyengébb nevekből állt.

Fogadj szédületes, izgalmas focira és nyerj az 1xBet-en!