Mire fogadjunk a Barcelona – Espanyolra az 1xBeten?

Kiváló lehetőségek egy kiváló fogadóirodától a Barcelona – Espanyol meccsre.

Több mint 2.5 gól esik: 1.49

A Villarreal elleni meccsen a Barcelona 4 gólt szerzett, Suarez, Griezmann, és Fati is betaláltak, Lionel Messi pedig két gólpasszt adott. A Barcelona hangulata jelentősen javult ezzel a meccsel, és most jó esélyük van, hogy a katalán derbit is behúzzák. Az Espanyol ráadásul 11 pontos hátrányból várja a folytatást a 17., már bennmaradó helyhez képest, magyarán a helyzetük szinte reménytelen. Ezzel együtt ezt úgy is nézhetik, hogy most nem veszíthetnek semmit, így talán jobban fognak támadni és több gól születhet. A Barcelona számára pedig lélektani bónusz, hogy most a másodosztályba küldhetik a városi riválist, úgyhogy igyekezhetnek annyi gólt szerezni, amennyit csak tudnak.

Az első gól megszületik a 23. percig: 1.88

Valószínű, hogy az első félidő feléig már látni lehet a különbséget a két csapat között, és jó eséllyel nagy helyzeteket is. A csapatok adott helyzete miatt nem valószínű az óvatosság egyik oldalon sem, különösen nem a Barcelona részéről hazai pályán. A Villarreal ellen mindenesetre kétszer is sikerült betalálni a 23. percig, pedig a Villarreal lényegesen jobb csapat, mint az Espanyol.

Lesz büntető: 2.5

Intenzív mérkőzésre van kilátás, különösen azért, mert mindkét csapat sokat veszíthet. Az Espanyol könnyen elveszítheti a koncentrációját, ha azt látja, hogy a kiesés elleni küzdelme szinte lehetetlen. Ilyen helyzetekben sok a szabálytalanság, és a spanyol játékvezetők ezeket könnyen be is fújják. A büntetők esélye pedig jelentősen megnő. A magasabb oddsokat kedvelő fogadóknak érdemes lehet megfontolni egy esetleges büntetőt, amiért szintén szép oddsot ad az 1xBet.

Tedd meg ezeket a fogadásokat vagy más fogadásokat a katalán derbire és élvezd a legjobb focit az 1xBet-tel!