Visszaköszönhet szombaton a villarreali gólzápor?

Lássuk, mire lehet érdemes fogadni a Valladolid – Barcelona meccsen

A LaLiga 36. fordulójában a Barcelona Valladolidba utazik, és mivel le van maradva a Madrid mögött, a nyomás folyamatosan ott lesz a Barçán a hátralévő meccseken. Mindenesetre motivációból nem lesz hiány a Barcelona oldalán, nyerni kell, lehetőség szerint simán.

Mi lehet jó fogadási lehetőség a meccsen? Messi gólja bármikor 1.57-es oddsért mindenesetre annak tűnik. Lionel kiváló állapotban van, és az őszi meccseken is szerzett már két gólt a Valladolid ellen. Az egyik ráadásul meghatározó volt statisztikailag, az 50. gólja szabadrúgásból a karrierje során.

Bátor, de jó fogadás lehet a Barcelona győzelmére fogadni mínusz 2,5-es hendikeppel 3.32-es oddsért. Ahogy a Villarreal ellen is, ezúttal is motivált kell legyen a Barcelona, hogy győzzön, és ha már így van, magabiztosan is tegye ezt Ezúttal már nincs min gondolkozni, menni kell előre, Ráadásul a Valladolid szerényebb játékkal mutatta meg magát az elmúlt meccsein, mindössze 2 győzelmet elérve 8 találkozón a szezon újraindulása óta.

A Valladolid egyedül abban bízhat, hogy a Barcelona depressziósabb napot foghat ki pusztán abból kifolyólag, hogy a bajnokság megnyerésére nagyon szerények az esélyeik. Majd kiderül, hogy ennél erősebb less-e az igazi bajnokokra jellemző karakter és elhatározás szombaton este.

Fogadj a legjobb, legizgalmasabb focira és nyerj a Barcelonával az 1xBet-en!