Lehet már Malcom-ügyről beszélni?

A játékos eddig csak 25 percet kapott | Sérült is volt, de Valverde többször kihagyta a keretből

A legdrágább nyári igazolás, a brazil Malcom számára a barcelonai pályafutás kezdete minden bizonnyal nem úgy indult, ahogyan azt elképzelte. A támadó alig kap játéklehetőséget Valverde edzőtől, a Tottenham elleni, szerda esti meccsre sem nevezték őt a keretbe.

 

 

A játékos egyelőre jól veszi a mellőzést, legalábbis erre lehet következtetni az Instagram oldalán megosztott tartalmakból. Egy kép került feltöltésre tegnap egy idézettel, amit a Zsoltárok könyvéből (23:4) vett a támadó: „Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy”. Ezen felül ugyanazt a képet megosztotta egy másik formátumban és egy másik szöveggel: „Nem érdekes, mi történik, mosolyogj. Isten mindent az ellenőrzése alatt tart”. 

Malcom helyzete tehát különös, már csak azért is, mert a csapat támadóit Messi kivételével bőven érheti kritika, hiszen vagy nem nyújtanak konstans jó teljesítményt, mint például Dembélé vagy egyáltalán nem azt nyújtják, ami tőlük a fizetésük és a státuszuk alapján elvárható lenne, mint például Luis Suárez.

Ha marad a fenti helyzet, úgy Malcom továbbra is a csak a franciaországi időszakából tölthet fel magáról meccsképeket az Instagram oldalára.