Fati Madridban folytatja a felépülését, még nem csatlakozott a csapathoz

Ansu Fati hétfőn nem jelentkezett edzésre a klub edzőközpontjában. A fiatal tehetség visszatért Madridba, hogy folytassa a felépülését, ahogyan azt eddig is tette. A játékos sikeresen átesett az előszezon előtt ilyenkor kötelező koronavírus-teszten és az orvosi vizsgálatokon is, de egyelőre még nem csatlakozott a csapattársaihoz.

Fati térde a felépülésének utolsó szakaszában van. Az elmúlt hetekben Madridban telepedett le, hogy a Spanyol Labdarúgó válogatott fizioterapeutájával, Joaquin Juannal dolgozzon, és ugyanezt a dinamikát fogja követni. Jó úton jár a visszatérése felé.

Bár a játékos felépülése jó ütemben halad, a klubnál senki sem akar felesleges kockázatot vállalni és elsietni Fati visszatérését, csak akkor fog majd pályára lépni, ha teljes mértékben játékra alkalmas állapotban lesz.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a mindössze 18 esztendős szélső igazi megpróbáltatásokon ment keresztül, amióta tavaly novemberben megsérült. Eleinte négy hónapos kihagyást jósoltak neki az orvosok, de májusban már a negyedik orvosi beavatkozáson esett át, amely végül úgy tűnik, sikerrel járt. A jó hír azonban az, hogy most már látja a fényt az alagút végén.

***

Idén tavaszra is kiválogattuk nektek a legjobb Barçás cuccokat – exkluzív darabok, prémium minőségben!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát