JÁTÉK! Tippelj és nyerj egy 10.000 Ft értékű kupont az EuroBarça Shopban!

Hétvégén az Osasunát fogadja a Barcelona a Camp Nou üres lelátói előtt egy elég unortodox időpontban, hiszen vasárnap délután 2-kor lép pályára a Koeman csapat. Mi most ennek apropóján, abban reménykedve, hogy a Barça végre megszakítja a nyeretlen sorozatát és egy győzelemmel megindul felfelé a tabellán, hoztunk nektek egy játékot, ahol egy 10.000 Ft értékű kupont nyerhettek a Shopunkban, ha jól tippelitek meg a mérkőzés végeredményét. Ki játszik velünk? 

A játék előtt egy kis felvezetés pár mondat erejéig: talán tudjátok, a Shopot 2018-ban azért hoztuk létre, hogy nektek, Barcelona szurkolóknak egy olyan boltot nyissunk, ahol garantáltan olyan termékeket tudtok venni, amik egyediek, minőségiek, jó áron vannak és amikkel kifejezhetitek a rajongásotokat a csapat iránt. Teljesen laikusként ebbe belevágni néhányszor komoly fejfájást is eredményezett, de azt gondoljuk, a kezdeti hiányosságok után ma már elfogadható szolgáltatási szintet tudunk nyújtani és a kínálat is szépen bővült. Az a kínálat, ahova egyébként csak olyan darabokat teszünk fel, amiket mi is kipróbálunk, amiket mi is örömmel hordunk, így garantálva nektek azt, hogy tetsszen, amit kaptok és minél kevésbé érhessen titeket csalódás, ami egy online vásárlás során azért benne van a pakliban. Hiszen ha az évek alatt rendszeres olvasóinkká váltatok, nyilván szeretnénk, hogy a Shopban is rendszeres vendégek legyetek a következő években – mi ugyanis továbbra sem szeretnénk külön anyagi hozzájárulást kérni az oldal fennmaradásához és fejlődéséhez (ahogy sok, sokkal nagyobb híroldal teszi), hanem ezzel a lehetőséggel szeretnénk kérni titeket, hogy támogassátok a munkánkat és azt, hogy ez az oldal még sok-sok évig működjön.

Mert azzal tudtok nekünk a legtöbbet segíteni, ha magatokat vagy másokat megleptek egy-egy általunk tervezett vagy egy-egy eredeti címeres termékkel.

És ugyan remek hobbi órákat tölteni tartalomkészítéssel, és mindig öröm olvasni a visszajelzéseket, de összességében rengeteg időt és energiát is emészt fel, hogy 2003 óta gyakorlatilag nap-mint-nap beszámolunk a csapatról, a klubról és az egész Barça családról. Szeretnénk, hogy ez még sokáig így legyen, de ehhez az is kell, hogy a sok olvasás közben a Shopon keresztül – olykor – támogassatok minket. Akár most a hétvégén is, mert most (majdnem) minden akciós (cserébe a készletek kezdenek megcsappanni… 🙂 )

És akkor vissza a játékhoz, ahol egyszerű a feladat: ugrajtok át a Facebook oldalunkra és tippeljétek meg az Osasuna elleni meccs végeredményét + dobjatok egy linket arról, mire költenétek a 10.000 Ft-os kupont, ha ti nyernétek!

***