Jaume Roures Mediapro elnök is feljelenti a Barça vezetését

A spanyol Liga televíziós jogait birtokló Mediapro elnöke, Jaume Roures is feljelentést tesz a klubvezetés ellen, miután a Barcelona által megbízott ‘I3 Ventures’ többek között őt is támadta a közösségi média posztjaiban, melyek miatt kirobbant a botrány.

Az ügyben továbbra is tart a Price Waterhouse Coopers vizsgálata, eredmény egyelőre nincs. A klubot, és a klub vezetését már feljelentette hűtlen kezelés és korrupció miatt a Barcelona egy szurkolói csoportjának nyolc tagja. Most tőlük függetlenül tett feljelentést Jaume Roures, aki egyrészt szintén sociója a Barcelonának, de emellett a spanyol labdarúgás meghatározó figurái közé tartozik, és euró milliárdos nagyságú vállalatot vezet.

Most beszámolt arról, hogy már elő van készítve a feljelentése, már csak azért is, mert ő is támadott személyek között volt a posztok által.

A vád szerint „a sociók pénzével való hűtlen kezeléssel” gyanúsítja meg a vezetést. 

“Ez egy ‘Barçagate’, egy ‘Barça ügy’ a törvény minden oldaláról nézve. Nem leptek meg az ilyen fajta műveletek, mert ezt már (Jose Luis) Núñez is csinálta, amikor még nem volt közösségi média. Ez a klubvezetés pedig azt folytatja, amit nuñismónak hívunk. A XXI. Században vagyunk, és most már vannak közösségi oldalak, ezt fel lehet használni manipulációra, de nem gondoltam, hogy olyan bolondok lesznek, hogy azt gondolják, ez nem fog kiderülni. Ez mértéket ad az intellektuális szintjükről, ami igencsak szegényes.”

Nem vár előrehozott választásokat Bartomeutól

“Mindig is világos volt, hogy Bartomeu oda lesz szögezve a székéhez a mandátuma utolsó napjáig (2021. június 30). Persze most még azt sem tudjuk, hogy mikor lesz vége a koronavírusnak, azt sem, hogy jövő júniusban lehet-e menni szavazni. Persze feltételezem és remélem, hogy igen, és nem a Barça választások miatt, hanem az egész társadalom helyzete miatt.” 

Nagyon Barçás dekorációt szeretnél? Ennél az óriás címer falmatricánál keresve sem találsz jobbat 🙂