Bizalmatlansági: A hajrá hajrája, 271 (!) aláírás hiányzik

A Josep Maria Bartomeu ellen indított bizalmatlansági indítvány csütörtökön reggelig 16.250 aláírást gyűjtött össze a pártoló tagoktól, ami azt jelenti, hogy további 271 aláírásra van szüksége, hogy a minimum küszöböt átlépje.

Az aláírásokat még csütörtökön a nap folyamán néhány órán keresztül bizonyos aláíró pontokon tudja gyűjteni is a ‘Més Que Una Moció’ szerveződés, mert a klub felé csütörtökön délután legkésőbb 18.00-kor átadni az összes aláírást a Camp Nounál.

Ez azt jelenti, hogy ugyan már csak két vidéki és három barcelonai ponton, (köztük egyen a Camp Nouhoz egészen közel), de folytatódik a gyűjtés. Több ponton azért nem, mert összesíteni kell és a pontokról el kell juttatni az aláírásokat Barcelonába és azon belül is a Camp Nouhoz. Ezeken a pontokon gyűjteni fognak a szervezők, hogy megpróbálják elérni, és akár valamennyire túl is szárnyalni a minimum küszöböt. Több aláírásra várhatóan szükség lenne, mert formai okokból biztosan fognak érvényteleníteni bizonyos aláíró lapokat.

Ennek érdekében csütörtökön reggel tettek is felhívásokat, hogy mely pontokon és milyen idősávokban lehet aláírni, és kérik is a sociókat, hogy használják ki az utolsó esélyt, az utolsó órákat az aláírásra.

A késő délutáni órákban derülhet ki, hogy sikerül-e túllépni és ha igen, akkor mennyivel a 16.520-as minimum küszöböt.

fc barcelona maszk