Csütörtökön rajtol az EuroBarça podcastje, a ,,Masíáról jöttem”

Szeptember 16-án csütörtökön, este 17.00-tól lesz hallgatható az EuroBarça önálló podcastjének első adása, amelyet három szerkesztőnk közreműködésével vettünk fel. A tervek szerint az első adás a YouTube-on, illetve a Google podcast felületén lesz elérhető ingyenesen.

Régi tervünket lépjük meg a podcast indításával: korábban már vendégként több helyen is részt vettünk, így bele tudtunk kóstolni a műfajba, de saját „műsort” egyelőre nem tudtunk még indítani. Ennek most vége, csütörtöktől elindulunk ezzel is, először egy kvázi próbaadással, amit viszont rögtön elétek is szeretnénk tárni. Tudjuk, hogy még nem kiforrott a dolog, vannak még hibái, de ahogy minden tartalmunkkal az oldalon vagy a shopban, úgy ezzel is igyekszünk magasra tenni a mércét.

Ami pedig a tartalmat illeti, igyekeztünk minél aktuálisabb tematika kialakítására törekedni: beszélünk Messi és Griezmann távozásáról, annak negatív és pozitív hatásairól, a fiatalokról, az új igazolásokról, illetve az idei esélyekről is. A továbbiakban tervezünk elemzéseket, különböző és izgalmas rovatokat (,,nagyító” alatt: górcső alá veszünk egy játékost, akit megpróbálunk közelebbről is megismerni, mind magánéletben, mind játékstílusban), illetve játékaink is lesznek. A célunk az, hogy közelebb hozzunk Titeket, olvasókat és hallgatókat az FC Barcelonához és az EuroBarça-közösséghez, és hogy a lehető legnagyobb alázattal és precizitással közöljük veletek az összes eseményt, ami szeretett csapatunk háza táján történik.

Az adás havi rendszerességgel fog megjelenni, számítunk minden követőnk figyelmére! Ízlelgessétek, küldjetek majd véleményeket, hogy aztán közösen alakítsuk tovább a formátumot!

 

 

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!