Remek hír: a Valencia, a Dinamo Kijev és a Real ellen is teltház lehet majd a Camp Nouban

Többek között az október 24-én megrendezésre kerülő El Clásicón is teltház lehet majd a Camp Nouban, ugyanis a Katalán Kormány elnöke, Pere Aragonés egy sajtótájékoztató keretein belül arról számolt be, hogy a szabadtéri sporteseményeken a létesítmények teljes kapacitását megtölthetik majd a szurkolók péntektől kezdve.

A Barcelona erről a fejleményről a közösségi felületein keresztül is beszámolt: „A kormány megerősíti, hogy ettől a péntektől kezdve Katalóniában a szabadtéri sportlétesítményekben 100%-os kapacitás áll rendelkezésre. Az FC Barcelona hálás az emberek erőfeszítéseiért, és üdvözli a kormány döntését.”

Azonban nem csupán a Barça – Real Madrid bajnoki lesz az egyetlen olyan mérkőzés, amelyre minden jegy gazdára találhat. Az intézkedés ezen a hétvégén lép életbe, ami azt jelenti, hogy a Camp Nou az El Clásicót megelőző mérkőzéseken, először a Valencia ellen (17-én, vasárnap 21:00 órakor), majd jövő szerdán a Dinamo Kijev ellen (október 20-án szintén 21:00 órakor), a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában számíthat majd teltházra a lelátókon, ami mindenképpen egy nagyszerű hír, hiszen mindig ráfér a csapatra a biztatás, különösen ezekben a nehéz időkben.

Aragonés hangsúlyozta, hogy a sportlétesítményekbe való belépés után természetesen be kell majd tartani a már jól megszokott egészségügyi szabályokat: „A kulturális rendezvények, a szabadtéri sporttevékenységek, valamint a vendéglátóiparban és a szállodaiparban az ülőhely-kapacitás 100%-át visszanyertük. Visszatérünk a teljes látogatottsághoz. A maszk viselése azonban elengedhetetlen lesz továbbra is.”

***

Elhoztuk neked a legstílusosabb, legmenőbb és legjobb FC Barcelona termékeket! Nézz be a Shopba!