Teqball Tour: Ronaldinho újra Budapesten!

A Teqball Tour sorozat Lisszabon, Nápoly és Los Angeles után tér haza Magyarországra, méghozzá Budapestre a XVII. kerületi Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontba. A teqball nagyköveteként az eseményen a Barcelona legendás játékosa, Ronaldinho is részt vesz majd: a brazil aranylabdás zsenialitását a döntők napján, vasárnap egy gálameccsen élvezhetik majd a kilátogatók.

Lassan 6 éve, pontosan 2016 október 18-án mutatták be a nagyközönség számára a magyarok által kifejlesztett sportágat, a teqballt.  Már ezen az eseményen a sportág nagyköveteként volt jelen Ronaldinho, a Barcelona legendás játékosa. Az együttműködés azóta is töretlenül tart, ennek köszönhetően ismét lehetősége lesz a magyar szurkolóknak testközelből élvezni Ronaldinho megmozdulásait. Bár a pálya kisebb és Dinho se lett fiatalabb, de így is egy élmény nézni, hogy mire képes a labdával.

A világ legjobb teqball játékosai számára a Teqball Tour magyarországi állomásán a tét nem csak a tornagyőzelem, hanem a 2023-ban megrendezésre kerülő Európai Játékokokon való részvétel is.

Az eseményen az EuroBarça szerkesztősége is jelen lesz, a döntőt követően pedig élménybeszámolóval jelentkezünk.

***