A Barça bemutatta a negyedik számú szerelését, amely szombaton a Girona ellen debütál

Ahogyan ez elmúlt években, most is a katalán színek vannak a középpontban ezen a szerelésen

A Barcelona bemutatta a negyedik számú szerelését a 2022/23-as idényre, amelyben a katalán színek kaptak főszerepet, ahogy az már-már hagyománnyá vált az elmúlt években.

Pedri, Ansu Fati és a második számú kapitány, Sergi Roberto jelenlétével a klub bemutatta a szurkolóknak az új szerelést, amelyet néhány óra debütál majd egy bajnoki mérkőzés alkalmából, amelyet a listavezető szombaton a Montiliviben játszik a Girona ellen (16.15). Az új szerelés bemutatására kiválasztott három Barcelona-játékos egy modern tetőn vonult fel, ahonnan csodálatos kilátás nyílt Barcelonára. A katalán színek vizszintesen pompáznak, ez a dizájn az elmúlt szezonokban klasszikussá vált a sportszergyártók körében és ebből a Barcelona sem maradhatott ki.

Már korábban is voltak olyan hírek, miszerint a klub még januárban szeretné leleplezni ezt a szerelést és ez végül így is lett. A tervét már korábban közzétették a „Footy Headlines” weboldalon, amely a futballklubok szereléseire szakosodott. A mez egyik különlegessége, hogy a címer középen van, a Nike logója mindkét ujjon megjelenik, a Spotify felirat pedig középen kék színű.

Pár kép az új szerelésről:

***