„Xavi? Mindent, amit csinált, megpróbáltam ugyanúgy én is”

Neymarról, Messiről, Xaviról és Iniestáról Arthur

Az FC Barcelona brazil fiatalja, Arthur Melo a ‘Globoesporte’-nak adott interjút a minap. A tehetséges középpályás elmondta, hogy milyen a kapcsolata Neymarral és Messivel, valamint beszélt arról is, hogy mennyire felnéz Xavira és Iniestára.

Neymarról

„Ő egy egyszerű srác, nagyon jó játékos. Közel állunk egymáshoz, sokat segített nekem a válogatottban. Amikor Barcelonába jöttem, elhívott vacsorázni, hogy találkozzunk. Online sokat videojátékozunk együtt, majdnem minden nap beszélünk. Amikor egy csapatban játszunk, nyer, amikor egymás ellen, veszít [nevet – a szerk.].”

Messiről

„Őszintén szólva nem erre számítottam. Ő egy olyan srác, akit csodálok, és mint sok ember szerint, az én véleményem alapján is ő a történelem legjobb játékosa. Sokat foglalkozott velem, segített az edzéseken és a meccseken. Ha a világ legjobb játékosa dicsér téged, az azt hiszem, hogy extra önbizalmat ad. Nagyon hálás vagyok a szavaiért, és azért a hozzáállásáért, amilyen velem, és mindenki mással az öltözőben.”

Xaviról

„Mindig is csodáltam őt. Mindent, amit csinált, megpróbáltam ugyanúgy én is. Ő egy jelenség. Sokkal intelligensebb, mint bárki más.”

Iniestáról

„Ez különleges, hogy a példaképem mezszámát használhatom. Nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam a mezszámát, és remélem, hogy meg tudom tisztelni ezt a mezt, amely annyi örömöt okozott a Barça-szurkolóknak.”