Lenglet: „Nem volt jó húzás Antoine részéről a dokumentumfilm”

A BL-győzelemért igazolt Barcelonába - Beszélt Ansu Fatiról és Todibóról is

 

A Barcelona francia védője a RAC1 katalán rádiónak adott interjújában beszélt a csapat jelenlegi helyzetéről, és véleményt formált két honfitársáról, Antoine Griezmannról, valamint Jean-Clair Todibóról, valamint a nemrég üstökösként berobbant Ansu Fatiról is.

Griezmann

„Nem döntött jól, hogy szerepelt tavaly nyáron abban a dokumentumfilmben (a rövidfilmet Piqué egyik cége forgatta le a hátvéd ötlete alapján, hogy bemutassa a nagyközönségnek, hogy egy ilyen szintű klubváltási lehetőséget hogyan él meg egy futballista – a szerk. ), de most már a jelenben kell élned és csak a jövőbe nézned. Antoine a tehetségének köszönhetően hamar alkalmazkodni fog a Barça stílusához. Már van három gólja, és megmutatta, hogy milyen szintet képvisel, de még mindig tud ennél jobban is játszani, mivel kivételes tehetség.”

Ansu Fati

„Nem szabad nyomás alá helyezni. Gólt lőni a Camp Nouban, kezdőként játszani a BL-ben… ezeket nagyon nehéz elérni. Nagyon jól csinálta eddig, de óvnunk kell őt. Azzal a minőséggel, ami neki van, természetesen az első csapatban a helye, de óvatosnak kell lennünk, és meg kell tudnunk válogatni azokat a pillanatokat, amikor bekerülhet a csapatba. Úgy gondolom, jó kezekben van, és van egy családja is, aki figyel rá, és ez nagyon fontos.”

Todibo

„Régóta velünk van. Szerintem készen áll, megvan benne a kellő minőség és erősség. Az előszezonban jól teljesített, és várja az ő pillanatát. Itt a lehetőség, hogy megmutassa mindenkinek, hogy mit tud.”

A Bajnokok Ligája

„Azért jöttem Barcelonába, hogy címeket nyerjek, és a Bajnokok Ligája egy nagyon fontos cím, az egyik legnagyobb, amit megnyerhetsz a futballkarriered során. Szeretném a trófeát a magasba emelni, és azt hiszem, a csapatunk elég erős ahhoz, hogy harcoljon érte.”