„Meg akarjuk nyerni a bajnokságot!”

Az FC Barcelona csatára, Luis Suárez adott interjút a klub munkatársainak. Az uruguayi támadó elmondta, hogy már egyre jobban érzi magát, és minden erejével arra összpontosít, hogy megnyerjék a bajnokságot.

Jelenlegi állapot

„Nagyon jól érzem magam, kezdek hozzászokni a csapattársaimmal az edzésekhez. Sérülés után mindig nehéz visszatérni, mert egy kicsit félsz, de örülök, hogy már visszatértem.”

Bezártság

„Nem egyszerű a gyerekekkel, akiknek ott vannak a házi feladatok is, de sok embert rosszabbul érintett. Én csak otthon edzettem és reméltem, hogy újra együtt tudunk majd edzeni.”

A koronavírus hatása

„Az idő múlásával minden normalizálódik, annak ellenére, hogy sok ember meghalt. Most már jobban tudjuk élvezni a dolgokat, és el tudunk menni a gyerekekkel sétálni.”

Visszatér a La Liga

„Nem vagyunk hozzászokva, hogy a nyár közepén ilyen melegben játsszunk. Különös lesz szurkolók nélkül játszani, de alkalmazkodnunk kell. Továbbra is arra fogunk összpontosítani, hogy győzzünk és megnyerjük a bajnokságot. Mindannyian ezt akarjuk.”

Megelőzheti Kubalát

„A rekordok és a kihívások együtt járnak. Amennyire csak lehetséges, arra összpontosítok, hogy segítsek a csapatnak. Az mindig jó, ha van arra esély, hogy egy ilyen történelmi játékost, mint Kubalát megelőzzek, és nyomot hagyjak egy akkora klubnál, mint a Barça.”

A 2015-ös BL-döntő

„Az volt karrierem egyik legjobb pillanata. Először is a BL megnyerése, hogy gólt szereztem Leo szólója után, és az, hogy tripláztunk. Nagyszerű estét éltünk át, amit sosem fogok elfeledni.”