Gyógyítás gõzerõvel

SÉRÜLÉSEK

A Barca orvosi stábjának ezen a héten különösen feszített programja van, hiszen egyszerre három játékos felépülését igyekeznek elõsegíteni és persze felügyelni is. A hétvégén megsérült Puyol és Gerard mellett ugyanis a doktorok Bellettit is helyre akarják hozni.

Természetesen mindhárom játékos szeretne teljesen meggyógyulni szombatra, s így pályára is lépni a Real Madrid elleni szuperrangadón. Gerard helyzete talán a legkevésbé bíztató, mert talán neki a legsúlyosabb a sérülése, s nem túl valószínû, hogy harcképes állapotban lesz a hétvégére. A középpályás egyébként Puyollal együtt külön edzéseken vesz részt, s ez azért a jövõre nézve bíztató. A csapatkapitány Puyol esélyei már sokkal jobbak, s ezt az is bizonyítja, hogy mikor tegnap este lövéseket gyakorolt Gerarddal, már alig érzett fájdalmat, s így méltán bizakodhat, hogy hamarosan csatlakozhat többi csapattársához.

Szerencsére hasonlóan jó hírek érkeznek Bellettirõl is, aki még a Deportivo elleni mérkõzés hajrájában szenvedett bokasérülést. A brazil válogatott futballista állapota az utóbbi 10 napban rohamosan javult, s már jelentõs tünetek nélkül képes edzeni. A felnõtt csapattal ugyan még nem készül együtt, mert eddig a B és C gárda edzéseit látogatta, de ha semmi nem jön közbe, akkor Rijkaard hamarosan maga mellett tudhatja szélsõjét. Tehát egyre valószínûbb, hogy a futballista teljesen meggyógyul a szombati mérkõzésig, s így a szélen szembenézhet válogatott csapattársával, Roberto Carlossal.