Larsson az igazolás mellett

NYILATKOZATOK

A Barcelona jelenleg egyértelmûen Henrik Larsson utódát keresi – még ha ideiglenesen is – melyet maga a svéd csatár is támogat. Larsson annak ellenére így nyilatkozott, hogy egy új játékos adott esetben az õ jövõjét is elbizonytalaníthatja a Nou Campban.

A rutinos csatár mindenképpen derûsen látja a Barca helyzetét, s szerinte a csapat igazolások hiányában is jó kilátásokkal indulhat neki a tavaszi menetelésnek. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a jobb az lenne, ha tudna igazolni a klub, s valaki betöltené az általa üresen hagyott helyet. Ismert, hogy a 33 éves támadó valószínûleg a teljes idényt kénytelen lesz kihagyni, így mindenképpen elkelne egy új csatár a Barcába, de eleddig senki nem akadt a katalán csapat horgára”.

Larsson azért elsõsorban a saját gyógyulásával foglalkozik mely még sajnos kezdeti stádiumban tart. Az azért persze mindenképpen fejlõdés, hogy egy héten belül a játékos eldobhatja a mankót, s egy újabb hétig átvált az egy botos használatra a járásban. Remélhetõleg tehát két héten belül már segítség nélkül tud járni Larsson. A játékos elmondta: bár tudta, nem „fenékig tejfel” a sérültek élete, bizony nehéz ez az idõszak. „Nagyon rossz érzés, hogy nem tudok segíteni a csapatnak, de nyugodtnak, türelmesnek kell lennem. Csinálom a feladataimat, de sajnos úgy érzem minden nagyon lassan megy elõre. Persze hálásnak kell lennem, mert eddig semmi visszalépés nem volt a gyógyulásomban” – fejezte be a válogatott csatár.”