Rijkaard videó-tréningje

HELYZETKÉP

Frank Rijkaard a tegnapi villarreali vereség után érthetõ módon nem volt elégedett játékosaival, akiknek ma reggelre rendkívüli videózást rendelt el. A mûsoron pedig mi más is mehetett, mint a csapat tegnapi szenvedése a sárga mezesek ellen.

A videózásra még a mai edzés elõtt sort kerített a mester, hogy a tréninget már a látottak és hallottak tudatában végezze el a csapat. Ezért egyébként hozzávetõlegesen 45 percet késett a mai foglalkozás. Sokak szerint a tegnapi volt a gárda szezonbeli legrosszabb teljesítménye, így egyáltalán nem meglepetés, hogy Rijkaard külön akart foglalkozni a gárda mutatványával”. Állítólag a vezetõedzõ alaposan megdorgálta játékosait, akiknek teljes produktumával elégedetlen volt. A hírek szerint a mester külön kiemelte, hogy ehhez hasonlóan, az agresszivitás teljes hiányával nem lehet futballozni, s ez különösképpen azért volt elfogadhatatlan, mert a csapat még csak most tért vissza vakációjáról. Reméljük használtak Rijkaard szavai, s vasárnap már valóban a régi Barcelonát láthatják a szurkolók.

A mai közös tréningrõl egyébként hiányzott Eto’o és Giuly, akik külön edzést végeztek tegnap összeszedett kisebb sérülések miatt. Eto’o teremben erõsített, ‘Ludo’ pedig az egyre jobb állapotba kerülõ Gerarddal dolgozott külön a szabadban. „