Giuly szeretné visszanyerni kondícióját

Ludovic Giuly vasárnap térhetett vissza a csapatba öt hetes sérülése után. A francia szélsõ úgy gondolja, ha még egy mérkõzést végighajt a csapatban, sikerülhet visszanyernie szezon eleji formáját.

A pici francia az AIDS betegek megsegítésére játszott gálamérkõzésen sérült meg November 30-án, s bár December közepén felépült, a karácsonyi szünet miatt több mint egy hónapot kellett eltöltenie játék nélkül. A szerdai edzés után a játékos sajtókonferencián számolt be arról, hogy örül, hogy ismét játékba állhatott, s a felépülése nagyon jól halad: ?Már sokkal jobban érzem magam. Volt némi problémám az izmaimmal, de az már megszûnt. A jelek nagyon is bíztatóak!?

Hozzátette azonban azt is, hogy szüksége van még néhány hajtós meccsre, hogy teljesen visszanyerje a formáját. ?Minél elõbb felépülök, annál jobb. Jól éreztem magma a Peraldai edzéseken, sikerült felvennem a meccs ritmusát. Minél többet játszom majd a mérkõzéseken, annál hamarabb fitt lehetek.

Giuly a vasárnapi vereségrõl csak azt mondta, amit több csapattársa is: a vereséget nem kell túldramatizálni. ?Inkább meg kell mutatnunk, hogy a vasárnapi szereplés csak véletlen kisiklás volt. Mindenki tudja, mi történt a Villareal ellen.?

A vereség csalódottsága ellenére Ludo úgy látja, hogy a csapattal minden rendben van. ?Csak magunkkal szabad törõdnünk. Most két nagyon fontos hazai mérkõzés áll elõttünk, amit meg kell nyernünk, hogy megtartsuk, vagy esetleg tovább növeljük elõnyünket.?