Ronaldinho csak holnap fog edzeni

MÁRQUEZ IS CSAK ESTE ÉRKEZIK

A múlt hétvégi és a hétközi válogatott mérkõzések után szinte már mindenki visszatért Barcelonába, hogy a teljes csapattal készüljön a hétvégi, Betis elleni mérkõzésre. A legkésõbb Ronaldinho érkezik, mivel az irányító gépe csak ma este száll le Katalóniába.

Ronaldinho európai idõ szerint csütörtök hajnalban még a brazil válogatottban játszott Uruguay ellen, ahol ráadásul õ volt a mezõny legjobbja. Ronnie viszont csak ma késõ este ér vissza Barcelonába, így eddig nem tudott a csapattal együtt készülni, s ez azt jelenti, hogy az irányító csak a holnapi, mérkõzés elõtti utolsó edzésen vehet majd részt. Érdekesség, hogy Puyol sérülése miatt Ronaldinho most elõször vezetheti majd ki a pályára csapatkapitányként a gránátvörös-kék együttest a Nou Camp-ban.

Egyébként ma este tér vissza Spanyolországba a Betis brazil válogatottja, Ricardo Oliveira is, valamint a Barca mexikói válogatottja, Rafael Márquez is. Oliveira Ronaldinhohoz hasonlóan játszik vasárnap, de Márquez, eltiltása miatt kihagyja majd az összecsapást.