Puyol már holnap játszott volna

Az orvosok azonban nem enged

Frank Rijkaard egy mai interjúban elmondta, hogy Carles Puyol megkereste, mert szeretett volna már holnap pályára lépni, a csapat orvosai azonban eltiltották a játéktól.

A csapat szíve tegnap érdekes kéréssel kereste meg a csapat holland trénerét. Szerette volna, ha Rijkaard elvégez egy tesztet, mely megmutatta volna, hogy bokasérülése ellenére képes-e végighajtani egy mérkõzést vasárnap este.
Puyol Belgrádban sérült meg, a Szerbia-Montenegró – Spanyolország világbajnoki selejtezõn, s az elsõ orvosi vizsgálatok megállapították, hogy körülbelül 15 napot kell kihagynia, hiszen a bal térdében egy súlyos (másodfokú) sérülés keletkezett. A játékost úgy tûnik, a sérülése nagyon nem zavarja, hiszen szinte napokkal a sérülés után játékra jelentkezett mesterénél:
Kérte, hadd bizonyítson ma, s hogy játszhasson holnap a Betis ellen. Megkérdeztem az orvosokat is, õk azt mondták, ez lehetetlen.” – nyilatkozott a tréner. – „Puyí megértette, hiszen nagy a kockázat, hogy rásérül a meglévõ sérülésére, s akkor még több idõ lesz a felépülése, s ki kell hagynia a Real Madrid elleni mérkõzést.””