Még nincs megállapodás Ezquerroval

EZQUERRO MÉG VÁR…

A Barcelona által megkörnyékezett Ezquerro a napokban adott nyilatkozatában elmondta, hogy még nem egyezett meg a katalán csapat vezetõségével, noha már olyan híreket is lehetett hallani, hogy létrejött az egyesség.

Mint ismert a 28 éves jobb oldali támadó nyáron lejáró szerzõdését még nem hosszabbította meg, így ellenszolgáltatás nélkül távozhat jelenlegi klubjától, az Athletic Bilbaotól. Ez a legfõbb oka, hogy a Barcelona mellett a Valencia és a Betis is bejelentkezett a játékosért. Persze nem csak az ingyenes szerzõdtetés lehetõsége csábítja a csapatokat, hiszen Ezquerro remekül teljesít az idei szezonban.

Az elmúlt idõszakban már megjelentek olyan hírek is, miszerint a játékos és a gránátvörös kék klub megállapodásra jutott egymással. Ezt azonban maga az érintett határozottan cáfolta:Hazugság az egész. Nem írtam alá semmit, és szóban sem állapodtam meg senkivel. Ha már tudni fogom, hogy hol folytatom a pályafutásomat, akkor azt el is fogom árulni. Mindenki mond mindenfélét, és ez kellemetlen helyzetbe hoz engem, de ez is a futball része. Egyébként még az sem kizárt, hogy itt folytatom a Bilbaoban.”