Kedden operálják Maxit

Maxi Lópezt kedden fogják megmûteni jobb lábujjának törése miatt, és ezért sajnos az argentin 3 hónapig harcképtelen lesz.

A fiatal tehetség mûtéte keddre van ütemezve, egészen pontosan 11 órakor kezdõdik a barcelonai kórházban. Az operációt a Barca vezetõ orvosa, Jordi Ardévol fogja vezetni. Maxi röntgen-eredménye kimutatta, hogy jobb lábának ötödik ujja tört el. A pénteki edzést követõen a játékos azonnal jelezte a jobb lábában érzett fájdalmát az orvosoknak, ami után azonnal meg is vizsgálták, és megállapították a törést.

A csapatnak ez már nem az elsõ, vagy második komolyabb sérülése volt, hiszen a szezon elején 4 játékos – Motta, Edmilson, Gabri és Larsson is – térdszalag-szakadást szenvedett. Ezen felül a gárda francia szélsõje, Giuly is rengeteget volt sérült az évad közepén, de most Maxi sérülése talán pontot tett ennek a – sérüléseket tekintve – szörnyû szezonnak a végére. Jövõre reméljük, nem adnak ennyi munkát az orvosoknak a játékosok, és így egy sokkal erõsebb kerettel akár esély lehet egy BL gyõzelemre is.

Írta: Enrique