„A PSG elleni győzelem önbizalmat adott, de ők a Barcelona”

Az UEFA.com-nak nyilatkozott a keddi meccs előtt

A Barcelona – Manchester United Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a United belga csatára, Romelu Lukaku beszélgetett az UEFA.com munkatársaival. Lukaku elismerte, hogy a negyeddöntő első mérkőzésén nem nyújtottak a PSG elleni visszavágóhoz hasonló teljesítményt és tisztában van vele, milyen nehéz mérkőzés vár a Vörös Ördögökre a Camp Nouban. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem feltartott kézzel érkeznek a katalán fővárosba, megpróbálnak helyzeteket kialakítani és esetleg meglepni a Barçát.

A Barça nem a PSG, sokkal tapasztaltabbak, más szintet képviselnek. Számomra a Barcelona, a Real Madrid, a Juventus és a Bayern München Európa négy legjobb csapata. Szeretném, ha mi is bejutnánk ebbe az elit társaságba és képviselnénk az angol labdarúgást a legjobbak között. Ehhez azonban a lehető legkevesebb hibát engedhetjük csak meg magunknak és nagyon jól kell játszanunk azokban a pillanatokban, amikor a Barcelona megadja nekünk a lehetőséget.

Az, hogy milyen taktikát próbálunk majd alkalmazni ellenük, az edzőnkön múlik és persze azon, hogy ők mit fognak játszani. A Barcelonának megvan a saját rendszere, saját filozófiája, amihez ragaszkodik és nem idomul az ellenfelekhez. Természetesen a PSG elleni győzelem önbizalmat adott nekünk, de ők a Barcelona. Ha van csapat, amelyik kiemelkedik a többi közül, akkor azok ők. Okosan kell játszanunk, nagyon kell figyeljünk arra, mikor támadhatunk ki és mikor kell lezárnunk a területet.

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!