Hivatalos: Augusztus 7-8-án folytatódik a Bajnokok Ligája

A mai napon hivatalossá vált a Bajnokok Ligája folytatásának menete

Korábban már beszámoltunk róla, hogy augusztusban fognak folytatódni a Bajnokok Ligája küzdelmei. Négy párharc esetében csak az odavágó mérkőzéseket bonyolították le a nyolcaddöntőkből, ezeknek a párharcoknak a visszavágóit még az eredeti helyszínen fogják lejátszani – derült ki az UEFA ma délutáni sajtótájékoztatójából.

A Manchester City – Real Madrid, a Barcelona – Napoli, a Bayern München – Chelsea, valamint a Juventus – Lyon az a négy párharc, amelyet még nem bonyolítottak le a visszavágók közül. Az előbb említett nyolcaddöntő párosítások az eredeti helyszíneken kerülnek megrendezésre. Ezekre az összecsapásokra augusztus 7-én és 8-án kerül majd sor. Ekkor játszik majd a  Barcelona is a Camp Nouban a Napoli ellen.

A nyolcaddöntők után viszont a sorozat átköltözik a portugál fővárosba, Lisszabonba, ahol majd egy nyolccsapatos minitorna keretében zárul majd le a Bajnokok Ligája. A további mérkőzések egy-egy találkozón fognak eldőlni. Ez a szakasz várhatóan augusztus 12. és augusztus 22. között lesz. A fináléra augusztus 23-án fog sor kerülni.

Nem Barcelona, de Magyarországra vonatkozó hír, hogy a Bajnokok Ligája és az Európa-liga 2019/20-as kiírásának győztese Budapesten, a Puskás Arénában fog megmérkőzni az UEFA-Szuperkupáért.