Piqué a meccs közben Griezmannak: „Anyád p… ! Egy hosszú labdatartást végre”

A PSG elleni fájdalmas vereség során a játékosok is végig érezték, hogy maga a játék nem úgy zajlik, ahogyan az nekik kedvező, és nem képesek a saját akaratuk szerint alakítani azt. Ez már 1-1-es állásnál is nyilvánvaló volt, ekkor zajlott le az alábbi “beszélgetés” Piqué és Griezmann között.

Pedig 1-1-nél az első játékrészben még nem is volt olyan játékbeli fölényben a PSG, mint a második félidő folyamán tartósan. A jelenet a 38. percben történt, amikor Griezmann és Dest követte Mbappét egy vendég támadás során, amiből szöglet következett. Ekkor szólt oda Piqué Griezmannak, azzal a céllal, hogy próbálják megtartani a labdát hosszan, mert ekkor tartóssá vált, hogy nem tudják kontrollálni a játékot.

Mivel közönség nem volt a stadionban, tökéletesen lehetett hallani a beszélgetés minden részletét.

Piqué: “Egy k…a hosszú labdatartást végre, b…meg. A fene egye meg. (Finom fordításban) Gyerünk már. Egy hosszú labdatartást végre!”

Griezmann: “Nyugodj meg, Geri, hagyd abba az üvöltést”

Piqué: “Ba…a meg Grizzi, a franc egye meg.” (Finom fordításban)

Griezmann: “Anyád p…”

Piqué: Az anyád p… neked. Szenvedünk, és öt perce már így vagyunk. “

Griezmann: “Ne ordíts!”

Lenglet érkezik, hogy lenyugtassa a kedélyeket és a szögletnél elrendezze az emberfogásokat.

Piqué: “A ku…a anyád, úgy futunk, mint az őrültek”

Griezmann: “És én is futok”

Lehet hallani a “beszélgetésben” Marc-André ter Stegent is, aki figyelmet kér az emberfogás pároknál, mert a PSG készült a szöglethez és ő is kéri a labda megtartását. “Most egy hosszú labdabirtoklást, add és add.!A párok, Grizzi, még egy kicsit jobbra!”