Laporta: “Culék, én ugyanolyan elkeseredett vagyok, mint Ti”

Joan Laporta Barcelona elnök a Bayern München elleni súlyos hazai vereség után videó üzenetben kívánta bíztatni a világ Barcelona szurkolóit, és időt, bizalmat kér ahhoz, hogy ne történhessenek meg hasonló mérkőzések a jövőben.

Íme Laporta videó üzenete (alább pedig a fordítása)

“Sziasztok, Culék!

Ugyanolyan elkeseredett vagyok és ugyanúgy fáj, ami történt, mint nektek. Ami történt, egyike azoknak a forgatókönyveknek, amivel számoltunk. Türelmet kérek tőletek, és azt, hogy továbbra is segítsétek a csapatot. És bizalmat kérek azok felé is, akikkel irányítjuk a klubot. Szükségünk van további kitartásra tőletek, és ne legyen semmilyen kétségetek: el fogjuk rendezni a dolgot.”

„Nagyon köszönjük, Visca el Barça!”

A Barcelona elnöke egyébként Rafael Yuste alelnökkel és Mateu Alemany sportigazazóval együtt csak jóval a Bayern elleni meccs után, a hajnali órákban hagyták el a Camp Nout. Előbb Yuste és Alemany együtt, éjjel 2 óra körül, majd még később Laporta. Pontosabbak nem szivárogtak ki, csak az sejthető, hogy ők hárman a mérkőzésen történteket és a lehetséges kezelési módokat tárgyalták egymás között.

Ronald Koeman posztja egyelőre nincs veszélyben. Azt ugyanakkor el kell mondani, hogy ha a Barcelona nem veszi jól a következő három meccsét a bajnokságban a Granada (otthon), a Cádiz (idegenben) és a Levante (otthon) ellen, amelyek papíron mind kötelező 3 pontok lennének, akkor már téma lehet a holland szakember menesztése is.

Ezt a három bajnokit már két nehezebb meccs követné, előbb a Benfica ellen idegenben a BL-ben, majd az Atlético Madrid ellen a Ligában szintén idegenben.

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!