Pedri és Alba is megsérült: előbbi két hétig, utóbbi egy hónapig nem léphet pályára

Újabb gondjai vannak Ronald Koemannak, miután két játékos is csatlakozott a sérültek nem túl karcsú listájához a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után. Pedri egy izomsérülést szedett össze a bal lábában, míg Jordi Alba a jobb combjában érzet kellemetlenséget.

Pedri esetében egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy hány hetet kell kihagynia, hiszen a bajorok elleni meccset be tudta fejezni. A klub beszámolója szerint az ő állapotától függ, hogy mikor lehet majd ismét játékra alkalmas állapotban, de a játékoshoz közel álló források szerint várhatóan 10-15 napig kell majd nélkülöznie őt a Barçának.

Jordi Albát még a mérkőzés vége előtt le kellett cserélni. Koeman ráadásul már azt is elárulta, hogy beteg volt a balhátvéd, a kedd reggeli edzést emiatt ki is hagyta, így nem volt a legjobb fizikai állapotban, ráadásul a találkozó során meg is sérült. Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint egy hónapig nem léphet majd pályára.

Pedri és Alba sérülésével még több esély mutatkozik arra, hogy például a klub két saját nevelésű játékosa, Gavi és Alejandro Baldé is több játéklehetőséghez jusson majd a következő időszakban, mint eddig, bár nyilván rajtuk kívül is akadnak még olyan játékosok, akik megkaphatják az esélyt a bizonyításra.

***

Elhoztuk neked a legstílusosabb, legmenőbb és legjobb FC Barcelona termékeket! Nézz be a Shopba!