Ter Stegen: „Egy kicsit mindig megszenvedünk itt”

ter Stegen örül a győzelemnek és annak, hogy egyik Clasicón sem kapott gólt

A szombati újabb el Clasico után ter Stegen nyilatkozott. A német kapus kiemelte a Barça védekezését csapatszinten és nagyon örül, hogy egyik klasszikuson sem sikerült a Madridnak bevinnie a kapuját.

A győzelem

„Ez a győzelem az egész csapat sikere, küzdöttünk és szenvedtünk az utolsó fél órában, de nagyon örülünk a megszerzett 3 pontnak.”

Jó eredmények a Bernabéuban

„Egy kicsit mindig megszenvedünk itt, de tudjuk, hogy jó csapat vagyunk és a győzelemért harcolunk. Az elmúlt években jó meccseket játszottunk, és sikeresek voltunk a Bernabéuban, ezt szeretnénk folytatni a továbbiakban.”

Kevés védeni való

„Kevesebb dolgom volt, mert jobban védekeztünk csapatszinten. Piqué és Lenglet remekül zártak és a csapat is jól védekezett. Nagyon boldog vagyok, hogy így teljesítettünk.”

A mérkőzés

„Többet akartunk támadni, ugyanakkor vigyáznunk kellett, hogy hátul ne nagyon nyíljunk ki, mert rendkívül gyors játékosaik vannak.”

12 pont

„Nem írhatjuk még le a Real Madridot, figyelnünk kell az elkövetkezendő meccsekre. Tartjuk az előnyünket a Reallal és az Atletivel szemben, de csak saját magunkra koncentrálunk.”

***

Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!