Hétfőtől indulnak a csoportos tréningek is – VIDEÓ

Hétvégén a spanyolországi helyzet lehetővé tette, hogy a koronavírus miatt hozott korlátozásokban újabb enyhítések legyenek a sportéletet illetően, a Barcelona és játékosai számára pedig azt jelenti, hogy hétfőtől elkezdődhetnek a csoportos edzések maximum 10 fővel.

Eddig egyéni és néhány fős közös foglalkozásai lehettek a kluboknak, hétfőtől viszont mindenki megkezdheti a csoportos edzéseket, miután a spanyol kormány engedélyezte ezt az egészségügyi szakemberek jóváhagyása után. Ez azt jelenti, hogy a játékosok maximum 10 fős csoportokban dolgozhatnak tovább, ha pedig tovább javul a helyzet a járványt illetően, hamarosan a teljes edzésekre is sor kerülhet.

A korlátozások fenti, részleges feloldása mellett persze továbbra is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a kluboknak a higiéniára, valamint olyan szabályok továbbra is érvényben vannak, mint hogy továbbra is tartózkodniuk kell a játékosoknak a fizikai kontaktustól vagy a média képviselői még mindig nem látogathatják az edzéseket.

Ettől függetlenül a hír mindenképpen pozitív, hiszen ezzel is egyre közelebb kerülünk a bajnokság folytatásához, ami jelen állás szerint június közepén várható.

***

AKCIÓ! Prémium Barçás Sál 6.390 Ft helyett 4.990 Ft!