Messi sérüléssel küzd, pénteken sem edzett a csapattal

A klub szerint pályára léphet a Mallorca ellen - Fő az elővigyázatosság

Lionel Messi a pénteki napon sem edzett együtt társaival. Az argentin klasszis az edzőteremben maradt, és preventív regenerációs gyakorlatokat végzett.

Ez volt a második nap, hogy az edzőpálya és a társak helyett a magány és az erősítő gépek jutottak Lionel Messinek. A klub még nem adott ki közleményt a klasszis egészségi állapotával kapcsolatban, ugyanakkor a TV 3 katalán televíziós csatorna szerdán arról számolt be, hogy a játékost MRI vizsgálatnak vetették alá, és a jobb combjában bekövetkezett mikroszakadás miatt kétségessé vált a játéka a Mallorca elleni spanyol bajnokin.

A kihagyott edzés némi aggodalomra adhat okot, ugyanakkor a klub szerint minden rendben van Messi körül, és nincs akadálya annak, hogy pályára lépjen jövő szombaton, mivel nincs nagyobb sérülése. Általánosságban elmondható, hogy a klubnál igyekeznek nagyon óvatosan kezelni a sérüléseket, mivel az elmúlt napokban Umtitinek, Fatinak és Monchu esetben is felléptek fizikális problémák.

Emiatt egyetlen játékos játékát sem fogja erőltetni a stáb, és úgy is lehet magyarázni az edzések kihagyását, hogy pusztán az óvatosság az oka, hogy Messi nem végez teljes értékű edzésmunkát. De, hogy mennyire komoly Messi sérülése, a jövő héten válik majd egyértelművé.

A következő edzés szombaton lesz, ha a csapatkapitány azon sem vesz részt, a vasárnapi pihenőnap után hétfőn lesz erre legközelebb lehetősége.

Újra rajtol a bajnokság! Szurkolj a Barçának Hivatalos Sálakban! AKCIÓ: 6.390 Ft helyett 4.990 Ft!