Semedót elválasztották a csapattól, kétséges a mallorcai szereplése

Azt követően, hogy Nelson Semedo megszegte a LaLiga által kikötött normákat, és részt vett egy nagyobb összejövetelen engedély nélkül, a Barcelona automatikusan elválasztotta a játékost a kerettől.

Mindez nem egy döntés eredménye, hanem csupán az ilyenkor követendő protokoll alkalmazása, amit szintén a LaLiga szabályozott előre. Ilyen esetben a játékos addig nem vehet részt edzésen és nem találkozhat senkivel a keretből, amíg nem tesztelik újra koronavírusra és a teszt eredménye nem lesz negatív.

A szükséges PCR tesztet csütörtökön elvégezték a játékoson, de az eredményre legalább 24 órát várni kell. A portugál így értelemszerűen nem edzett a csapattal csütörtökön, és bőven benne van a pakliban, hogy még pénteken sem fog tudni.

Ha a tesztje negatív lesz is, akkor sem garantálható ebben a pillanatban, hogy bekerül a Mallorcára utazó keretbe, de ez már edzői döntés is lesz. A kezdőcsapatba kerülésre mindenesetre jóval esélyesebb Sergi Roberto a jobbhátvéd poszton így, hogy alig maradt már idő a mérkőzésig.

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!