Piqué: „Nehéz lesz megnyerni a bajnokságot”

A katalán bekk szerint alig fog már pontot veszíteni a Madrid

Nem játszott jól a Barcelona péntek este Sevillában, a gólnélküli döntetlen után nyilatkozó Piqué pedig egyértelműen pesszimista volt a folytatást illetően. A katalán hátvéd szerint a Real Madrid nem fog sok pontot veszíteni a hátralévő fordulókban, ráadásul, ha a blancók nyernek most hétvégén, a Barçának már nem a saját kezében lesz a sorsa, ezek miatt pedig nagyon nehéz lesz megnyerni a bajnokságot.

Kemény mérkőzés

„Harmadik a tabellán a Sevilla, magas szintet képviselnek. A döntetlennel egy olyan szituációba kerültünk, hogy nem saját magunktól függ a sorsunk. Annyira nincsenek rossz érzéseink az összképet illetően, megvoltak a helyzeteink.”

Két pont elúszott?

„Igen, több helyzetünk volt és jobban kontroll alatt tartottuk a meccset. Szorongattunk, jók voltunk a labdával, helyzeteket is teremtettünk, de nem tudtunk gólt szerezni.”

Bajnoki cím esélyek

„Azt gondolom, nagyon nehéz lesz így megnyerni a Ligát. Mindent meg fogunk tenni érte, amit csak tudunk, de azt gondolom, nagyon kevés pontot fognak veszíteni.”

A Real Madrid kedvezőbb helyzetben

„Már nem a saját kezünkben van a sorsunk, és a Madrid nehezen fog pontokat veszíteni. Látva az előző két fordulót, nagyon nehéz lesz. ”

***

Újdonság a Shopban – https://shop.eurobarca.hu/fc-barcelona-busz-epitokocka