Piqué: „Nyerni akartunk, de még nincs vége”

Gerard Piqué próbálta pozitívan értékelni a szombati, Atlético elleni 0-0-t a mérkőzés után. A katalán védő elmondta, nyilván nyerni akartak, és ugyan sajnálatos, hogy most nagyon nehéz helyzetben vannak, de szerinte ha a három hátralévő meccset meg tudják nyerni, bármi lehet még.

A meccs és a Liga

„Nyerni akartunk, de még így sincs minden veszve. Több lehetőségünk volt, versenyben voltunk. Még versenyben vagyunk az alapján, ahogy a Liga alakult eddig és azt gondolom, lesznek még lehetőségeink.”

Kevés gólszerzési lehetőség

„Az Atléticóé a legjobb védelem a Ligában, ők kapták a legkevesebb gól eddig. Ki kell tudni használni a gólhelyzeteket. Megvoltak a lehetőségeink, de Oblak kivédte Messi lövését is…”

Hiányzott az ambíció?

„Nem hiszem, hogy az Atletico volt az eltökéltebb. A második félidőben jobbak voltunk, még ha nem is irányítottuk teljesen a meccset.”

A Real Madrid kezében a bajnoki cím sorsa

„Minden megtörténhet a Ligában, ahogy korábban is megtörtént már. Nyilván igaz, hogy ha a Madrid megnyeri a 4 meccsét, akkor bajnok, de a nagyoknak is nehéz ilyen sorozatokat produkálni. Ezt a bajnokságot lehet az egyik legalacsonyabb pontszámmal megnyerni, a nézők nélkül nagyon kiegyenlített lett minden.”

Nem adják fel

„Azt gondolom, ha a maradék 3 meccsünket megnyerjük, lesznek még lehetőségeink. Az a célunk, hogy megnyerjük ezeket és a végsőkig harcban lenni. Kár a jelenlegi helyzetünkért, mert az elmúlt hónapokban nagyon jól teljesítettünk.”

***

Idén tavasszal és nyáron a napon is bírni fogod – prémium darabok Barçás sapkákból is! 

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát