Pedri: „Szerencsénk is volt Luuk góljával”

A Barcelona kétszer is fel tudott állni nehéz helyzetből a Levante elleni bajnokin, a főhős, Luuk de Jong volt, de a csapat második gólját Pedri szerezte, és játékban is sokat számított a jelenléte a második félidőben.

A középpályás csereként beállva, Gavi remek előkészítése után lőtt szép gólt a 63. percben, ezzel szerzett először vezetést a Barcelona. A meccset követően pedig sportszerűen a Levantét is dicsérve értékelt.

“Még ha a Levante a táblázat alján is van, nagyon jól dolgoznak, és többet érdemelnének minden mérkőzésen. Szerencsénk is volt Luuk góljával az utolsó percekben.”

Fáradtság jelei?

“Szerintem elég sok mérkőzést játszottunk egymás után, és ezt egyszerűen lehet érezni a lábakban. Ma eleinte nagyon hiányzott az intenzitás a játékunkból.”

“A meccsek jönnek egymás után, és érezzük, hogy az erőnk véges. De az ilyen meccseken, amikor nem vagyunk annyira frissek, nagyon fontos, hogy vagy így, vagy úgy, de meg tudjuk szerezni a pontokat.”

Neki Gavi adta a gólpasszt

“Gavinak csodálatos képességei vannak, és rendkívüli potenciál rejlik benne. Olyan intenzitást tud behozni a mérkőzésekbe… tényleg őrület. Nagyon becsülöm és szeretem őt, a legjobbakat kívánom neki.”

Gólok

“Azt kérik tőlem, hogy érjek fel a tizenhatoshoz és amikor csak lehet, keressem a lövési lehetőségeket.”

Még a cipőjét is elhagyta

“Cipő nélkül maradtam. Próbáltam ballal meglőni, hogy lássam megy-e. Aztán igyekeztem gyorsan felvenni a cipőt, majd jött is Luuk gólja.”