„Aláírtuk volna előre ezt a forgatókönyvet”

A szerdai után nem tudtak ismét pörögni | Hosszú még a bajnokság

Gerard Piqué nagy vonalakban egyet értett Luis Enriquével abban, hogy a Barcelona a szerdai küzdelem után nem tudott úgy felpörögni a Depor elleni bajnokira, mint kellett volna, ezért is bukott el három pontot. Ettõl azonban még a Liga nem úszott el, Piqué szerint lesz még alkalom és esély javítani.

„Domináltunk a meccs elején, és kontrolláltuk a játékot, de a góljuk megtört bennünket. Az egyenlítés ugyan lélektanilag sokat jelentett nekünk, de a 2-1 túl kemény feladatnak bizonyult. A Depor nagyon jól tervezte meg a mérkõzését.”

„A sportban ez mind benne van. Nem vagyunk gépek. A szerdai erõfeszítések után most nehéz volt ismét ugyanazt a szintet hozni. Gratulálni kell a Deportivonak, igazságosan nyerték meg a meccset. „

„Õk is játszottak hét közben, ez nem lehet kifogás. A versenynaptár nagyon kemény mindenki számára, és minden meccs nagy erõfeszítéseket követel tõled. A szerdai mindenképpen az volt.”

Nehezebbé vált a bajnokság

„Ez egy lépés hátrafelé, de az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy minden csapat veszíthet pontokat.”

Akadt aki hiányzott

„Neymar sokat tud adni a csapatnak, de megfelelõ minõségû keretünk van, ahhoz, hogy nyerni tudjunk egy ilyen meccset.”

Pozitív szemlélet

„Mindannyian aláírtuk volna elõre, hogy fordítunk a PSG ellen és veszítünk A Coruñában. Végletekig fogunk küzdeni, még sok van hátra, sok esélyünk lesz, hogy megnyerjük.”