„Nagy plusz lenne, ha nyernénk Madridban”

Látta, hogy gól volt a rabonája | Nem csak a Madridra kell figyelni a Ligában

Luis Suárez duplázott a Deportivo ellen vasárnap este, de ez mesterhármas is lehetett volna, ha a játékvezető megadja a szabályos gólját. Az uruguayi beszélt erről a jelenetről is, de már előre is tekintett.

„Mindenki akkor érzi magát fontosnak, hogy ha tud segíteni a csapatnak, és az a fontos, hogy ismét három pontot gyűjtöttünk. Személyes szinten is nagyon elégedett vagyok”

„Mindig azon vagyok, hogy találjak be, de néha ez nem olyan könnyű. Vannak alkalmak, amikor a kapufák segítenek, máskor inkább nehézséget okoznak, de az a fontos, hogy a csapat folytatja az eddigi vonalon, győzelemmel.”

Meg nem adott gól

„Számomra egyértelmű volt, hogy gól, mert egy vonalban voltam a labdával. Az tény, hogy az asszisztensnek nehezen látható lehetett, mert a kapus is takarhatta a labdát, de nekem világos volt, hogy gól, ezért is kértem, hogy adják meg.”

Messi most nem talált be

„Van, amikor nem akar bemenni a labda, csinálhatsz bármit. De tudjuk, hogy ő milyen fontos a csapat számára. Legközelebb bemegy minden.”

Mi lesz, ha nyernek Madridban?

„Nagy pluszt adna, hogy nyernénk a Bernabéuban, de vannak más riválisaink is, mint az Atlético és a Valencia, akik már egy ideje tapadnak ránk, úgyhogy ez nem csak a Madridtól függ.”