Piqué: „Mivel ők nem akartak sorfalat állni, megkérem a staffunkat, hogy tegye meg”

A Barcelona kerete a Madrid elleni döntetlen után tartott spontán ünneplést még a múlt héten megnyert bajnoki cím miatt. Gerard Piqué ezúttal is hozta a formáját – már ami a szavakat illeti.

Most mentek körbe is a játékosok a stadionban, hogy együtt ünnepeljenek a szurkolókkal, amit egy héttel ezelőtt tiszteletből nem akartak megtenni, miután a Deportivo éppen akkor esett ki az élvonalból.

Ezúttal azonban Andrés Iniesta is visszatért az öltözőből, és együtt ünnepelt az egész csapat a pályán. Ennek a folyamatnak a végén, mikor már úgy tűnt, vége az ünneplés javának, Gerard Piqué fogta a mikrofont és azt mondta: „Mivel már családilag vagyunk, és ők nem akartak nekünk sorfalat állni, arra kérem a saját staffunkat, hogy tegye meg ezt nekünk, és ezzel el is megyünk.”

Mondta, és így is lett, azaz a klub dolgozói rögtönzött sorfalat álltak, és a Barcelona játékosai elhagyták a Camp Nou gyepét.

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.