„Sergi Roberto eltiltása? Tudjuk, hogy igazunk van”

Beszélt Dembéléről, Vermaelenről, Iniestáról...

Ernesto Valverde csapatával elégedett volt a Villarreal elleni siker után, az egyénekről most is keveset beszélt, de kikelt Sergi Roberto 4 mérkőzésre szóló eltiltása ellen.

Iniesta

„Iniesta minden meccsén ad egy leckét neked, ilyen egyszerű. Ez ő és pont. Ugyanúgy, ahogyan van Messi és pont. Most még élveznünk kell a játékát.”

Dembélé

„Nagyon nagy tehetsége van, rendkívül gyors, nagyon technikás”

Kapusok

„Az az elképzelésem, hogy Marc fejezze be a szezont, de szerettem volna, ha Jasper is játszik néhány meccsen a Ligában, mert nagyon sokat adott nekünk ebben a szezonban. Ez egy jutalom volt a számára, mindenkinek az elismerése, mert egyébként mindannyian hisszük, hogy egy nagy kapus. A rotáció hatással van a kapusokra is.”

Sergi Roberto eltiltása

„Egy mérkőzésre szóló eltiltást vártunk, ez egy olyan játékhelyzet volt, ahol Marcelo úgy ütközik, hogy nem akarja megjátszani a labdát, ő pedig ide-oda mozog. Nekem ez egy túlzó büntetés, és a klub fellebbezni fog, nincs kétségem.”

„Nem tudom, hogy ezeket a dolgokat nevezik-e jogtudománynak. A büntetés számomra túlzó, és ha odaadod ezt az adatot a jegyzőkönyvből, azt mondom, Damiá esete pontosan ugyanilyen volt, semmi több.”

„Nem láttam jegyzőkönyvet, de minden okunk megvan rá, hogy dühösek legyünk. Ha van egy ilyen precedens, akkor igenis igazunk van, tudjuk, hogy igazunk van.”

Dembélé

„Sokszor beszéltünk már róla. Nagyon tehetséges, van jó technikája, gyors, van benne ötlet, jó egy az egyben, jól bánik mindkét lábával… ezek megvannak neki, és tud segíteni nekünk. Fiatal, nagyon sok idő áll előtte. Minden játékosnak szüksége van időre, hogy beilleszkedjen. Amikor fiatal vagy, meg kell tanulnod dolgokat, de ma a második gólja elképesztő volt.”

„Természetesen azt gondoljuk, hogy velünk fog maradni.”

Az Atlético és Griezmann

„Nem követem a témát, de azt tudom, hogy van zaj a dolog körül. Ugyanúgy, ahogy van zaj, amikor kikerül az információ, hogy egy csapat érdeklődik egy játékos iránt. Ezek mind spekulációk, még tart a szezon. Innen azt tudom mondani, hogy nagyon tiszteljük minden ellenfelünket. Riválisok, akik küzdenek a maguk céljaiért. Vannak nagy játékosok más csapatokban, ugyanúgy, ahogy itt is vannak.”

Vermaelen hosszabbítása

„Elégedettek vagyunk vele. Ő egy szerény játékos, aki keményen száll harcba, jó fejjel és lábbal is. Ami a hosszabbítását illeti, azt hiszem, hogy még nincs semmi konkrétum. Nem arról van szó, hogy nem gondolunk erre, igén nagyon sok dolgot bizonyított.”

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.