Alba: „Számomra ter Stegen a világ legjobbja”

Egyelőre nincs miért aggódni szerinte | A BL a prioritás

Megizzadt a három pontért a Barcelona a Real Sociedad ellen, a 2-1-es győzelem azonban nagyon fontos három pontot jelentett a csapat számára, ezt pedig Jordi Alba is kiemelte a mérkőzés után adott villáminterjújában. A balhátvéd emellett méltatta ter Stegent is, akinek két óriási védésével maradt versenyben a Barcelona még egygólos hátrányban…

Újabb szenvedős meccs az Anoetában

„Itt mindig sokat szenvedünk, de a legfontosabb, hogy nyertünk.”

A mérkőzésről

„Az első félidőben nem játszottunk a szintünkön, egyszer érkeztek meg a kapunk elé és ebből egyből gól lett. A második félidőben már két gólt kellett szereznünk, ezt figyelembe véve változtattunk a szünetben. A keret elég mély és a második félidőben már jobban játszottunk, de nagyon nehéz volt feltörni őket. A Huesca ellen is hamar gólt kaptunk, nem volt meg a kellő intenzitás bennünk, de ma más volt a helyzet. A félidő után jobban támadtunk, így kontratámadásból nekik is lettek helyzeteik, de a kapusunk tökéletes volt, számomra ő a világ legjobbja, megmentett minket.”

A Bajnokok Ligája 

„Egyelőre nincs miért aggódni, nyerjük a meccseinket és mindent meg akarunk nyerni. De az igaz, hogy a BL különleges versenysorozat…” 

Lehetséges meccs az Egyesült Államokban

„Ez a klub döntése lesz, de még nem kommunikáltak felénk semmit. Talán a csapatkapitányok felé igen. Ez egy hosszú út lenne és gondolom a Girona szurkolói is otthon szeretnének lenni. De ezzel a helyzettel mi játékosok nem sok mindent tudunk kezdeni…”