Arthur egyénileg dolgozott, Samper felépült

Szombaton még tart egy edzést Valverde | A Girona jön a Camp Nouba vasárnap

Ernesto Valverde vezetőedző megtartotta az utolsó előtti edzést a csapatnak a Girona elleni, vasárnap rendezendő bajnoki összecsapás előtt, melyen az összképet negatív és pozitív fejlemények is tarkították. 

A szerdai regeneráló foglakozás után csütörtökre pihenőt adott a csapatnak Valverde edző, hogy aztán pénteken délelőtt már ismét a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpont pályáin legyen a gárda. A fókuszban már teljes mértékben a Girona áll, hiszen katalán derbit rendeznek vasárnap este 20 óra 45 perckor a Camp Nouban.

Negatívum, hogy a brazil Arthur csak egyéni edzésmunkát tudott végezni pénteken. A másik oldalon viszont pozitívum, hogy Sergi Samper megkapta az orvosok engedélyét a játékra, noha Valverde minden bizonnyal még nem fog rá számítani a hétvégén. Egyrészt a saját nevelésű középpályás nagyon sokat hagyott ki, másrészt pedig vannak előtte bőven a sorban a középpályán.

A Girona elleni meccs előtti utolsó edzésre szombaton kora este 18 órakor fog sor kerülni. A tréning előtt 17 órás kezdettel Ernesto Valverde vezetőedző fog majd sajtótájékoztatót tartani.