Regeneráló edzés, Malcom felépült

A brazil megkapta az orvosok engedélyét a játékra | Szerdán irány Madrid

Az FC Barcelona első kerete hétfőn délelőtt már edzett is a Girona elleni, vasárnap este lejátszott (2-2) hazai találkozó után. Valverde számított néhány fiatalra a B keretből, valamint kiváló hír, hogy a brazil Malcom felépült a bokasérüléséből. 

Regeneráló tréningen estek át azok a játékosok, akik a Girona ellen komoly terhelést kaptak, ráadásul két nap, és jön is a következő bajnoki összecsapás, így a gyors felfrissülésnek különös jelentősége van ezúttal. A foglalkozáson a B csapatból ezúttal Iñaki Peña, Miranda, Monchu, Oriol Busquets és Riqui Puig vehettek részt. Az egyesület honlapja kiemeli, hogy Miranda a spanyol korosztályos válogatott összetartását hagyta ott idő előtt, hogy a nagyokkal edzhessen.

Valverde a vasárnapi döntetlen után gyorsan egy jó hírrel vigasztalódhatott, hiszen Malcom megkapta az orvosok engedélyét a játékra, miután felépült a bokaficamából, amit hetekkel ezelőtt szenvedett el. Ennek következtében a dél-amerikai szélső ismét bevethető állapotban van, így Valverde variációs lehetőségei bővültek a támadósorban.

A gárda következő edzésére kedd este 18 órakor kerül sor, mielőtt Madrid felé veszi az irányt a csapat szerdán. Amint az ismeretes, szerda este 20 órás kezdettel már a Butarque stadionban lép pályára a Barcelona a Leganés ellen a Liga 6. fordulójában.