Casemiro: „Ez az 5-1 leírja a szezonunkat”

Önkritikus volt a meccs után | Fejlődniük kell

A Real Madrid 5-1-es vereséget szenvedett az ősi rivális Barcelona otthonában, a mérkőzés után a madridiak brazil középpályása, Casemiro nyilatkozott, amiben elmondta, hogy tisztában vannak vele, hogy nem játszanak jól, és fejlődniük kell. Az edző helyett saját magukat hibáztatja a történtekért.

A végeredmény

„Ez, amit ma mutattunk, leírja a szezonunkat, nem vagyunk jók. Az eredmény mutatja meg, mit csinálunk. Nem hibáztathatjuk az edzőt, a játékosok néznek szembe egymással a pályán.”

Az attitűd

„Ez nem csak az attitűd és a taktika, egyszerűen minden. Különösen azok a játékosok, akik a pályán vannak. Többet kell futnunk és küzdenünk. Ez a klub a maximumot várja el tőled, és ez az 5-1 mutatja meg, mit teszünk a szezon során.”

Következmény

„Békésnek és türelmesnek kell lennünk. Tudjuk, hogy nem játszunk jól. Mindig fejlődni akarunk, mert tudjuk, hogy nem vagyunk jók.”

Lopetegui

„Most az edzőről beszélni… Nem beszélünk, a játékosok a bűnösök, mert nem játszunk jól, és javulnunk kell.”

A csapat

„Ez volt az egész szezonban. A 90 perc során egy időszakban jól játszottunk, ez a második félidőben volt. A helyzetek azonban nem mennek be, ez végigkísér minket a szezon elejétől kezdve. Nagyon rosszul játszunk. Mindenki, mindenki és mindenki, szembe kell néznünk vele.”

***

Egyszerűt, mégis látványosat keresel? Akkor az alábbi, egyedi Barçás póló neked is készült. Legyél feltűnő és mégis visszafogott benne!