Busquets: „A gól jót fog tenni Dembélének”

Még 2-3 évig biztosan játszani fog

Serigo Busquets nem tartja rossz eredménynek az Atletico ellen elért döntetlent – a mérkőzés utáni rövid nyilatkozatában beszélt a találkozóról, az Atletico játékáról, valamint természetesen Dembélét jelentőségét is kiemelte, aki szerinte sokat fog tudni adni még a csapatnak.

Megérdemelt a döntetlen

„Domináltunk a meccsen, nálunk volt a labda, a szögletből bekapott gól viszont igazságtalan volt így. A döntetlen jó eredmény, mert nekünk sem voltak helyzeteink, ahhoz nagylelkűnek kellene lenni, hogy azt mondjuk, megérdemeltük a győzelmet.”

Szorosan védekező Atletico

„Visszaálltak és kontrákra játszottak. Nekünk nem sikerült passzokkal átjátszani a védelmi vonalaikat, de ők sem engedték ezt. Nagyon közel védekeztek egymáshoz, ahogy az Atletico általában szokta ezt tenni. Számítottunk erre, de nem gondoltuk, hogy ennyire túlzó lesz. Ez az ő felfogásuk, nem igazán lenyűgöző, de meg kell adni ennek is a kellő tiszteletet.”

Dembélé

„A gólja nagyon jól jött számára. Segítenünk kell neki, még nagyon fiatal és tudjuk, hogy ő is sokat tud segíteni nekünk.”

500 meccs a Barçában

„Gyerünk tovább! Szeretném majd szépen befejezni, de még erősnek érzem magam. Nem tudom, hány szezonom lesz még, kettő vagy három… 11 éve debütáltam, és ez büszkeséggel tölt el.”