Aleñá: „Szeretnék olyan helyzetet, amiben az edzőnek gondot okoz, kit tegyen a csapatba”

Örül a góljának, de a legfontosabb szerinte a győzelem

Carles Aleñá révén újabb saját nevelésű játékos szerzett gólt a Barcelona színeiben a Villarreal elleni meccsen, a főszereplő pedig boldogan nyilatkozott a mérkőzés után, kiemelve a társak, Isten és Messi szerepét abban, ahogy a történtek alakultak. Ezen kívül elmondta, hogy szeretne Valverde számára gondot okozni azzal, hogy jó teljesítménye miatt reális lehetőségként számoljon vele a jövőben a középpályán.

 

 

Örül a gólja miatt

„A győzelem volt a legfontosabb, köszönöm Istennek és a társaknak. Boldog vagyok amiatt, ahogy a dolgok alakultak.”

A Villarreal

„A végére sok játékosuk volt a pályán, akik szeretik a labdát, sok érintéssel játszottak, nagyobb kontrollt tudtak szerezni Fornalsszal, Cazorlával… De sikerült újrarendeződnünk és megszereznünk a második gólt.”


Aleñá és Messi – Akkor és most

Messi gólpassza

„Vele minden könnyebb, ez is olyan passz volt, amit csak ő lát meg. Oda teszi, ahova akarja, aztán egy az egy ellen kerültem a kapussal szemben. Nagyon boldog vagyok, hogy a Camp Nouban gólt tudtam szerezni, egy álmom vált valóra.”

Dembélé

„Már mondtam korábban, hogy kevés olyan személyiségű játékost láttam, mint ő. Megvan benne a bátorság, hogy azt tegye, amit nagyon tud. Mi támogatjuk őt, ő pedig a csapat szerves része már. Megérdemelte, hogy megtapsolják ma.”

A csapatban betöltött szerepe

„Meg kell ragadnom a lehetőségeket, ahogy legutóbb a kupában és ma is. Arról van szó, hogy a jó pillanatban ott kell lenni a jó helyen és azzal okozni gondot az edzőnek, hogy kit tegyen a csapatba, mert tudom, hogy jól teszem a dolgom. Most megvan szerepem, hogy kihasználjam az adódó lehetőségeket.”

***

Aleñás pólónk még nincs, de Messivel még meglephetsz valakit karácsonyra! 🙂 Siess vele, amíg van készleten! 

https://shop.eurobarca.hu/this-is-baaarca-messi-t-shirt-s-921
https://shop.eurobarca.hu/this-is-baaarca-messi-t-shirt-s-921