Amor: „Messi a legjobb”

A szezon egyik legjobb meccsének nevezte az Espanyol ellenit

Lionel Messi újabb világklasszis teljesítménye után a klub intézményi kapcsolatokért felelős vezetője, Guillermo Amor is kifejtette véleményét, miszerint az argentin a világ legjobbja. A klub korábbi játékosa emellett kifejezte elégedetlenségét a Movistar Partidazónak, amiért a Barça 10-ese nem kapta meg az újabb jól megérdemelt Aranylabdáját.

Az Aranylabda eredménye

„Ő a legjobb. Szégyen, hogy nem ő kapta az Aranylabdát. Megadta a meccs ritmusát, gólt szerzett, gólpasszt adott. Kézben tartotta a meccset, ahogy a legjobb teszi.”

Az egész csapat teljesítménye

„Ez volt az egyik legjobb meccsünk. Nem gondoltuk, hogy ilyen könnyen nyerhetünk, de végig a mi akaratunk érvényesült, mindenben jobbak voltunk az Espanyolnál. A második félidő kicsit kiegyenlítetteb volt, de nagyszerű meccset tudhatunk magunk mögött.”

Dembélé javuló teljesítménye

„Nem aggódunk, nincs semmi kétségünk Ousmane-nal kapcsolatban. Ismét megmutatta, mire képes, de még hosszú út áll előtte, hiszen nagyon fiatal.”

Írta: Uszkay Matyi

***

2=3! Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd a Barçás karácsonyi ajándékokat. Válassz ki három terméket pólóink, pulóvereink vagy táskáink közül bármilyen összetételben, és a három közül csak kettőért kell fizetned!

https://shop.eurobarca.hu/2-t-fizetsz-3-at-vihetsz-specialis-akcio-39