Busquets: „Messi edzéseken is így rúgja a szabadokat”

Boldog volt a csapat teljesítménye miatt

Ugyan Lionel Messi 5. helyen végzett a idei Aranylabda-szavazáson, csapattársa, Sergio Busquets szerint kétség sem fér hozzá, hogy az argentin a világ legjobbja. A spanyol középpályás ámulva nézte Messi elképesztő pontossággal elvégzett szabadrúgásait, melyekből két gólt is szerzett az Espanyol ellen.

Messi teljesítménye

„Pontosan tudjuk, Leo mikre képes. Az edzéseken ugyan a játékosok nem állnak sorfalat, Messi mégis elképesztő hatékonysággal hajtja végre a szabadrúgásokat. Számunkra Leo nélkülözhetetlen, legyen szó akár a szabadrúgásokról, akár a játék alakításáról, ezért is ő a világ legjobb játékosa.”

A csapat teljesítménye

„Azt hiszem, nagyon jó első félidőt játszottunk, a gólok megnyugtattak minket, nekik pedig elment kedvük, ez sokat segített. A második félidőben vigyáznunk kellett, hogy ne okozzanak kellemetlenséget számunkra és ez sikerült is.”

Az Espanyol stílusa

„A játékstílusuk valamennyire hasonlít a miénkre, de összességében mi voltunk a jobbak. Szeretnek letámadni, de ha sikerül az első vonalukon túljutni, akkor könnyebbé válik minden.”

Írta: Uszkay Matyi

***

2=3! Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd a Barçás karácsonyi ajándékokat. Válassz ki három terméket pólóink, pulóvereink vagy táskáink közül bármilyen összetételben, és a három közül csak kettőért kell fizetned!